Opinie

Dodaj opinie

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone asteriksem (*) są wymagane.
Twój e-mail nie będzie opublikowany.
Z powodów bezpieczeństwa zapisujemy ten adres IP: 107.23.129.77
Twoja opinia pojawi się po akceptacji administratora.
Zastrzegamy sobie prawo do edycji, usunięcia lub nie opublikowania opini.
Monika Monika napisał/a 8 września 2016 o 21:18:
Pani Asia i Pani Iza z Atelier uczą mojego syna języka francuskiego już od przedszkola (obecnie jest uczniem II klasy SP), a efekty nauki są naprawdę widoczne!!! W lipcu przez pięć dni gościliśmy w domu dwóch pielgrzymów z Francji w ramach ŚDM. Żartobliwie powiedziałam do syna, że będzie naszym tłumaczem, na co on odpowiedział, że chyba nic nie pamięta... W trakcie naszych rozmów po angielsku nagle zaczynał używać słów francuskich np. związanych ze sportem czy rodziną. Zaskoczeni byliśmy wszyscy, łącznie z naszymi gośćmi, którzy zaczęli uczyć go nowych słów - pewnie bez \"treningu\" te nowe z pamięci uleciały, ale te z lekcji zostały. Innym razem graliśmy w \"Gorącego ziemniaka\" i zadaniem było wymienienie nazw owoców, gdy przyszła szybka kolej na Pitera ten wymienił nazwę francuską, bo jak stwierdził zapomniał jak ten owoc (arbuz) nazywa się po polsku 🙂 Dziękuję za odpowiednio dobrane metody i formy pracy oraz oryginalne pomoce, które zachęcają moje dziecko do nauki.
Olga Olga napisał/a 7 września 2016 o 12:30:
Mój syn, Tycjan, rozpoczyna 3 rok nauki w Atelier - rok w przedszkolu Baby Town oraz ubiegły rok na lekcjach prywatnych u Pani Asi. Nie będę przytaczała przykładów piosenek, które zna... czy tego, że nazywa rzeczy po niemiecku w domu (jedzenie, zwierzęta, ubrania). O progresie świadczy natomiast fakt, że będąc na koloniach, pojechał na wycieczkę do parku wodnego w Niemczech i był w stanie sam kupić sobie loda czy pamiątkę, rozumiał kwoty, które musiał zapłacić. I to motywuje go do dalszej nauki 🙂
Marzena Marzena napisał/a 29 sierpnia 2016 o 14:29:
Pani Asia również świetnie radzi sobie w nauczaniu dorosłych. Moja przygoda z językiem niemieckim u pani Joasi rozpoczęła się dwa lata temu. Panią poznały przypadkiem moje dzieci: syn i córka. Wróciły do domu z wizytówką i z ogromną radością opowiadały o spotkaniu z \"fajną Panią\" Ponieważ uważam, że nauka języków obcych jest bardzo korzystna dla dzieci i na pewno zaprocentuje w przyszłości, postanowiłam umówić się z panią na spotkanie. I tak się zaczęło, Uczą się języka niemieckiego moje dzieci i ja - 48 letnie kobieta. Wydawało mi się, że w moim wieku to już niemożliwe, ale pani Asia tak nie uważała. W tym roku wyjechałam do innego państwa na odpoczynek, gdzie miałam okazję poznać przemiłą panią ze Szwajcarii, z którą rozmawiałam w języku niemieckim. Rozumiałam wszystko co do mnie mówiła i ona też mnie rozumiała - tak, cieszę się jak dziecko, ale jest to dla mnie ogromny sukces. Wiem, że to w olbrzymiej mierze zasługa pani Asi, za co baaaaaaaaardzo jej dziękuję. Nie ma nic przyjemniejszego od możliwości porozumienia się z obcokrajowcem. Człowiek czuje zadowolenie i satysfakcję. Dziękuję pani Asiu:):)
Joanna Lesień Joanna Lesień napisał/a 19 stycznia 2015 o 14:35:
Bardzo dziękuję za tak miłe opinie; Dodają skrzydeł i utwierdzają mnie w przekonaniu, że to co robię ma sens, że wykonuję swoją pracę dobrze i uczciwie oraz że przyczyniam się do rozwoju tych małych Istotek:-) a tym zasiewam w dzieciach ziarno chęci poznawania świata i różnych kultur. Pozdrawiam serdecznie Joasia.
Ania Ania napisał/a 15 stycznia 2015 o 20:11:
Serdecznie polecam zajęcia z Panią Asią. Moja córka nie może się doczekać zajęć z najlepszą Panią pod Słońcem
Ilona Piekarczyk, mama Gabi Ilona Piekarczyk, mama Gabi napisał/a 5 grudnia 2014 o 20:03:
Pani Joanno, jest Pani niesamowita:) Dziękuję. Gabi wczoraj wyrecytowała po francusku całkiem niekrótki utwór literacki 🙂 Cokolwiek on znaczył brzmiało cudnie:-)
Agnieszka Szczepańska, mama Julii Agnieszka Szczepańska, mama Julii napisał/a 10 maja 2014 o 14:54:
Najlepszą recenzję Pani Asi wystawiła moja córka Julia, która uczęszcza raz w tygodniu na lekcję niemieckiego.Po jednym z takich zajęć poinformowała nas o tym że chciała by na niemiecki chodzić codziennie.Bardzo Panią Asię, której entuzjazm i chęć pracy z dziećmi jest do zobaczenia "gołym okiem".Moja córka z każdych zajęć wynosi coś nowego i ma przy tym dużo satysfakcji i radości z nauki. Gorąco polecam zajęcia z Panią Asią. 🙂
Katarzyna, mama Jasia Katarzyna, mama Jasia napisał/a 18 listopada 2013 o 20:59:
Pani Joasia uczy mojego syna języka francuskiego i od niedawna również języka niemieckiego. O tym, że ma świetne podejście do dzieci i ciekawe metody nauczania, wiem nie od dziś 🙂 . Miło zaskoczył mnie natomiast fakt, że po pierwszych zajęciach języka niemieckiego moje dziecko nie może się już doczekać kolejnych zajęć. Pani Asia ma mnóstwo ciekawych pomysłów, by przez zabawę zainteresować nauką języka również te mniejsze dzieci. Z przyjemnością polecam
Edyta Jabłońska Edyta Jabłońska napisał/a 9 października 2013 o 12:26:
Pani Joasia uczy francuskiego w naszym przedszkolu Akademia Przedszkolaka JABŁUSZKO już ponad pół roku i ma wspaniałe podejście do dzieci, które sprawia, że dzieci na zajęciach siedzą jak zaczarowane i wpatrzone w swoją ciocię. Na zajęciach, a w zasadzie podczas zabawy, dzieję się dużo. Dzieciakom towarzyszą maskotki, książeczki, piosenki, wyliczanki, bajki francuskie oraz prace plastyczne. Każde spotkanie z francuskim to dla dzieci wspaniała przygoda, zajęcia odbywają się tylko w j. francuskim, zabawy i tematyka są odpowiednio dobrane do wieku dzieci, tak, że dzieci cały czas są zainteresowane, a potem w domu, wg relacji rodziców, podśpiewują piosenki z zajęć. Gorąco polecamy!
Katarzyna Pawlik, mama Julki Katarzyna Pawlik, mama Julki napisał/a 3 października 2013 o 10:40:
Długo szukałam w Bełchatowie nauczycielki francuskiego dla mojej córki, aż wreszcie znalazłam – IDEALNĄ; Już po lekcji pokazowej w Atelier Poligloty wiedziałam, że to jest to, czego szukałam. Pani Asia ma świetne podejście do dzieci, dużo cierpliwości i chęci do zabawy, a także mnóstwo pomocy naukowych: od francuskich książeczek, bajek i układanek aż po gry i własnoręcznie wykonane zabawki. Moja córka uwielbia te zajęcia, bo pani Asia co tydzień udowadnia, że nauka może być zabawą 🙂